Galician English French German Spanish
Inicio Novas Últimas noticias FIPORCO - IX Festa Cocido do Porco Celta
30 | 03 | 2017
FIPORCO - IX Festa Cocido do Porco Celta

 
IX Festa Cocido do Porco Celta

1ª Feira Internacional do porco e os seus productos gastronómicos.

IX Festa Cocido do Porco Celta Comarca de Sarria.

Do 6 ao 12 de frebreiro de 2017.

Luns 6 - Venres 10 de febreiro.
Menús e Racións de produtos gastronómicos derivados do Porco, nos restaurantes da Vila participantes, en horarios de comidas.

Martes 7 de febreiro ás 12:00h. Hotel Alfonso IX, Rúa do Peregrino, 29.
Xornada para definición e protocolo do cocido galego. Periodistas e escritores especializados, gastrónomos e  hostaleiros tratarán de definir en que consiste o verdadeiro cocido galego. Charlas,  intercambio de opinións e información entre os participantes.
Degustación do cocido que se elabore durante a xornada.

Sábado 11 de febreiro ás 10:00h. Paseo do Malecón.
Inauguración da I Feira Internacional do Porco e os seus produtos gastronómicos.

Sábado 11 de febreiro de 10:00h a 20:00h. Paseo do Malecón.
I Feira Internacional do Porco e os seus produtos gastronómicos. Exposición y venta.

Sábado 11 de febreiro 12:00h. Paseo do Malecón.
Pregón-Presentación de Fiporco.

Sábado 11 de febreiro as 13:30h. Salón de actos do I.E.S. Xograr Afonso Gomez, Rúa Anxel Fole s/n.
Pregón-Presentación do Cocido do Porco Celta.

Sábado 11 de febreiro de 14:30h a 18:00h. Pavillón da zona escolar de Sarria, Rúa Castelao s/n.
Degustación do Cocido do Porco Celta.

Sábado 11 de febreiro as 16:00h. Pavillón da zona escolar de Sarria, Rúa Castelao s/n.
Nomeamento de Cazoleiras e Tixoleiros 2017 e actuación Grupo de Gaitas.

Domingo 12 de febreiro de 10:00h a 15:00h. Paseo do Malecón
I Feira Internacional do Porco e os seus produtos gastronómicos. Exposición e venta.

Domingo 12 de febreiro ás 13.00h. Hotel Alfonso IX, Rúa do Peregrino, 29.
Conferencía sobre Producción ecolóxica.

Domingo 12 de febreiro de 13:00h a 16:00h.
Xantar de Ovos fritos con chourizo, nos restaurantes da Vila.

Domingo 12 de febreiro as 17:00h.
Clausura.

Reservas de mesas para a degustación do Cocido do Porco Celta en 982 53 00 05 ou 982 53 22 11

IX Cocido do Porco Celta da Comarca de Sarria

Restaurantes participantes:

  • Hotel Alfonso IX (Sarria)
  • Hotel Roma (Sarria)
  • Cafetería Santiago (Sarria)
  • Hotel A Veiga (Samos)

 

Programa FIPORCO 2017

Presentación de FIPORCO - IX FESTA DO COCIDO DO PORCO CELTA

Presentación de FIPORCO - IX FESTA DO COCIDO DO PORCO CELTA na que estiveron presentes a Alcaldesa e a Concelleira de Turismo do Concello de Sarria, Alcaldes da Comarca de Sarria, representantes da Academia galega de gastronomía e Representantes dos hosteleiros.

 

Colabora:

Deputación de Lugo

Organizan:

Academia Galega da Gastronomía

Concello de Sarria

 

Pavillón da zona escolar de Sarria, Rúa Castelao s/n.

 
Cartel

Utilizamos cookies propias e de terceiros para mellorar os nosos servizos mediante a análise dos seus hábitos de navegación. Pode cambiar a configuración ou obter máis información aquí: Política de cookies.

Acepto cookies para este sitio