Galician English French German Spanish
Inicio
24 | 09 | 2017
Selecciona el título de una noticia de la lista siguiente para leerla.

VII Edición Festa do Porco Celta da Comarca de Sarria

{xtypo_rounded2}VII Cocido do Porco Celta da Comarca de Sarria

O próximo 31 de xaneiro en Sarria levarase a cabo a celebración do VII Cocido do Porco Celta dá Comarca de Sarria. Este evento vai pola súa sétima edición como exaltación da excelencia do porco celta. Que até fai moi pouco tempo achábase en perigo de extinción.

Restaurantes e hoteis da comarca concienciados desta realidade, cooperan na exaltación do produto anualmente na súa elaboración tradicional.

PREGÓN: Dr. Guillermo Jesús Jiménez Sánchez (Almadén, Cidade Real, 24 de decembro de 1940) é un xurista español, que de 1998 a 20111 foi Maxistrado do Tribunal Constitucional e, entre 2004 até o final do seu mandato, Vicepresidente do mesmo. Biografía.

Programa:

Día 30 (venres)

Tapeo do Porco celta nos bares que participan.

Día 31 (sábado)

  • 13,00h.  Recepción de participantes e actuación grupo de gaitas.
  • 13,15h.  Presentación e nomeamentos de "Tixoleiros" e "Cazoleiras" 2015  a cargo de Dr. Carlos Lema Devesa Catedrático Dereito  Mercantil da U. Complutense e membro da Academia Galega de Gastronomía.
  • 13,30h. Pregón.
  • 14,30h Comida degustación
  • 16,00h. Actuación da cantante Lucía
  • 18,00h. Clausura do evento
  • 20,00h. Actuación en directo dun Dúo na Sala Buddha.

Día 1 (Domingo)

Nos restaurantes dos establecementos organizadores:
Xantar Ovos fritos con chourizo

Ler máis...
  Compartir
<< Inicio < Anterior 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Seguinte > Final >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Cartel

Utilizamos cookies propias e de terceiros para mellorar os nosos servizos mediante a análise dos seus hábitos de navegación. Pode cambiar a configuración ou obter máis información aquí: Política de cookies.

Acepto cookies para este sitio